Tynki wylewki Bielsko-Biała
24 lata na rynku
tel. 601 996 583
Kier: 785 051 089

Polityka prywatności - RODO

W związku ze zmianą przepisów dotyczących ochrony danych osobowych, tj. wejściem w życie Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO/GDPR) informujemy, iż:

Firma PHU BUDTYNK Mirosław Herzyk w świetle przepisów jest administratorem Państwa danych osobowych. To oznacza, że odpowiadamy za ich wykorzystanie w sposób bezpieczny, zgody z umową oraz obowiązującymi przepisami. W związku z powyższym pragniemy poinformować o wprowadzeniu zmian w polityce prywatności. Zmiana wynika z konieczności dostosowania naszych działań do nowych wymagań europejskiego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych. Jeśli nie wyrażają Państwo zgody na przetwarzanie Państwa danych, prosimy o taką informację. Państwa dane zostaną niezwłocznie usunięte z naszych zasobów.

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

Administratorem Państwa danych osobowych jest Firma PHU BUDTYNK Mirosław Herzyk, kontakt: budtynk@gmail.com

Informujemy, że Firma PHU BUDTYNK Mirosław Herzyk przetwarza Państwa dane osobowe w postaci imienia, nazwiska, adresu, adresu e-mail oraz numeru telefonu. Państwa dane osobowe będą przetwarzane w celu prowadzenia komunikacji biznesowej, w tym także do celów marketingowych i mogą być udostępniane podmiotom współpracującym z Firmą PHU BUDTYNK Mirosław Herzyk w celu realizacji Państwa zamówień. Państwa dane osobowe będą przetwarzane do momentu cofnięcia przez Państwa zgody na ich przetwarzanie. Jeżeli nie wyrażają Państwo zgody na dalsze przetwarzanie danych, prosimy o przesłanie takiej informacji. Mają Państwo Prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeżeli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa.

24 lata
na rynku
Valid XHTML | Valid CSS | Designed by Damian Suchonek | interstrony.net
strzałka do góry